• Cronquist Consult
 • Cronquist Consult
 • Cronquist Consult
 • Cronquist Consult
 • Cronquist Consult
 • Cronquist Consult
 • Cronquist Consult
 • Cronquist Consult
 • Cronquist Consult
 • Cronquist Consult
 • Cronquist Consult
 • Cronquist Consult
 • Cronquist Consult
 • Cronquist Consult
 • Cronquist Consult
Previous Next

Ledelse i nye højderCronquist_Dakota

 

Kære kunder, samarbejdspartnere og netværk !

 

2021 blev et år med nyt momentum og nye kunder som AP Møller Mærsk, Dagrofa IT og Novozymes. Velkommen til !

 

2022 byder på flere opgaver med seminarer omkring strategiudvikling, outdoor teambuilding for flere hundrede deltagere og kursusforløb med intens ledertræning samt 1:1 coaching.

 

Her finder du konkret inspiration fra et udvalg af leverede opgaver baseret på vores kernekompetencer over alt i Europa, året rundt, og til lands, vands og i luften.

 

Det er baseret på mere end 30 års praktisk ledelseserfaring i både erhverslivet og udlandet under særligt krævende omstændigheder:

 

Vi har vores egen base camp i DK og tager ud i verden, hvor kunderne har behov for os. Vi laver modulopbyggede lederudviklingsforløb for en del virksomheders mellemledere eks. entreprenør-, IT- og medicovirksomheder, på dansk og engelsk. Vi træner både formænd i basale ledelsesmæssige håndgreb, der virker i virkeligheden og sparrer med direktionen omkring forretningsudvikling og strategi.

 

I 2021 bød opgaverne derudover bl.a. på:

 • internat temadage,
 • CMO-netværksarrangement,
 • opbygning af en HR-afdeling,
 • foredrag og inspirationsdage,
 • outdoor teambuilding med mad over bål, og
 • company days

- både hos kunden og som ekstern konference på spændende lokationer med sjove og lærerige aktiviteter. Vi elsker at lave noget nyt og udfordrende hver gang. 

 

Det blev også året, hvor "Anholt kogebogen - kærlighed og havvand" blev udgivet og 1.oplag solgt henover sommeren. Det er en ø med særlig plads i hjertet, og som vi flyver til i vores egen flyver mere end 20 gange om året, ligesom vi har fløjet til destinationer i både Tyskland, Norge og Sverige flere gange.

 

Turene gik endnu engang til Grækenland, Frankrig og Spanien. Næste år lægger vi Østrig oven i og med den nye forventede instrumentrettighed er målet at lande Dakotaen i Bosnien.

 

Tak til alle vores kunder for det gode samarbejde, og vi ønsker alle der har været med på og en del af rejsen i år en rigtig glædelig jul og et lykkebringende godt nytår !

 

Mads Cronquist

adm.dir.

Cronquist Consult, Outfitterkompagniet, OLTC - en del af HR Gruppen Holding Aps.

 

Ledelse når det brænder påLedelse brand

- hvad skaber en god leder under pres ?

 

Der findes meget at vælge i mellem på hylderne, når det handler om lederuddannelse, lederkurser, ledertræning eller bare slet og ret ledelse i praksis.

 

Hos os er der ingen hyldevarer. Vi designer hvert unikke forløb til hver kunde pba. deltagerforudsætninger og målsætninger, så den sidder lige i skabet.

 

Det er praktisk orienteret, og det virker i praksis, når det gælder. Deltagerne siger, at det er det bedste lederkursus, som de nogensinde har været på.

 

Som de eneste i landet tilbyder vi - pba. en baggrund inden for dette - ledelsestræning i helt særlige omgivelser og med prof. instruktører: Du kan se en lille film om et godt eksempel på dette ved at trykke på billedet t.h.

 

Det er fra et forløb med en kunde, som vi har arbejdet sammen med i 10 år og også i år har lavet et modulopbygget kursusforløb for mellemledere.

 

Med 30 års praktisk ledelseserfaring i bagagen har vi et solidt fundament for at hjælpe både nye mellemledere og erfarne chefer med at blive endnu bedre - i så forskellige brancher som IT, entreprenører, medico og den finansielle sektor. 

 

Også i år har vi lavet modulopbyggede forløb for flere kunder. Det giver den enkelte deltager langt større selvindsigt og personlig udvikling, konkrete ledelsesværktøjer, der kan anvendes i praksis samt en langt dybere kunde- og forretningsforståelse.

 

Virksomhederne har ligeledes fået et stort udbytte i form af en stærkere innovationskapacitet og nogle ledere, det kan håndtere alle situationer under pres. Det betyder, at lederen stadig bevarer roen og kommer i mål med sit team.

 

Kontakt os for sparring og et konkret oplæg, der matcher dit behov til en særdeles konkurrencedygtig pris og absolut topkvalitet.

Teambuilding - hvor som helstTeambuilding anywhere small

- indendørs, udendørs, over hele landet el. udlandet, til lands, vands og i luften ! 

 

Der har været travlt i Outfitterkompagniet efter sommeren med besøg af flere kunder i vores base camp med tipien lige ved havet, ligesom vi har haft store arrangementer flere andre steder rundt omkring i landet på forskellige konferencehoteller og udeområder. 

 

Teambuilding har ikke noget med vandballoner, toiletræs eller hula-hop ringe at gøre. Det er sikkert meget sjovt og hører til en polterabend el.lign.

 

I Outfitterkompagniet laver den ægte slags og kender historien om oprindelsen: Hvor hvert individ tjener en fælles større sag og ikke giver op, selv når kursen udover pludselig ikke stemmer overens med den barske virkelighed. 

 

Hos os får du større selvindsigt, lærer at spille gode kompetencer konstruktivt ind i øvelserne og dialogen - og måske opdager ukendte ressourcer både hos sig selv og de andre på holdet.

 

Nogen kalder det for en fancy "virksomhedssimulator" for at prøve at lave koblingen til hverdagen. Det virker, hvis instruktørerne vel at mærke selv har en vis portion indsigt i den konkrete virksomhedskultur og solid ledelseserfaring fra omstændigheder, der ikke altid har været lige sjove. Ellers bliver det hurtigt lidt søgt; et fantasi-foster. Det dur ikke.

 

Vi samler på glade kunder, der siger, at det er noget af det bedset teambuilding, som de nogensinde har oplevet. Noget, der rykker.

 

Kontakt os for sparring og et konkret oplæg til dit næste arrangement. Vi kommer hvor som helst!

StrategiseminarStrategiseminar small

- hvor skal vi tage hen sammen næste gang ?...

 

Vi kender det godt. Du skal finde et fedt sted til ledergruppen, når der skal være det årlige strategiseminar /-workshop. Det kan vi hjælpe dig med at arrangere.

 

Hvor end i DK el. udlandet I vil hen, så har vi rigtige mange gode steder, som vi kender rigtig godt med mange lokale kontakter. Tryk på billedet her t.h. for at se et udvalg.

 

Det gælder både transport, overnatning og mødefaciliteter, forplejning, ekskursioner, indlæg og spændende aktiviteter, der kan danne rammen om jeres næste faglige arrangement.

 

De gode, "hemmelige" steder i DK, hvor I kan være i fred, nyde naturen og blive forkælet. Eller hvad med en tur til Kreta i efteråret, Frankrig i foråret, Sverige om sommeren eller måske Østrig om vinteren?

 

Vi kan også som specialister i forretningsmæssig strategidesign og 30 års erfaring hjælpe med at facilitere selve processen.

 

Kontakt os for sparring og et konkret oplæg til jeres næste arrangement.

Mad-teambuildingOutdoor mad teambuilding2

 

I samarbejde med kunderne har vi i Outfitterkompagniet i gennem mange år lavet hyggelig og sjov mad-teambuilding som en del af et spændende arrangement, som eks. temadage, workshops el. seminarer.

 

For nylig havde vi 50 prs. fra en afdeling i en af landets største medico-virksomheder på besøg til en dejlig solskinsdag i det fri fra kl. 13-21.

 

Menuen stod på plankelaks m/ urtecreme og lime, BBQ ribeye fra fritgående kvæg i Sydamerika m/ råstegte rodfrugter, ajvar og madbrød samt en lækker salat - til dessert frugt med råcreme.

 

Antallet af gæster er således typisk fra 6 prs. og opefter, og det kan vare alt fra nogle timer til flere dage med overnatning.

 

Konceptet kommer i flere varianter, både det rene outdoor eventyr med mad over bål, eks, i vores tipi el. omkring sheltre, i en semi-udendørs udgave med en hytte á la spejder-manér, en lejet prof. lokalitet á la kokkeskole med et specielt tema el. storkøkken i byen med spiseplads og service.

 

En god ide er at kombinere madlavningen med klassisk teambuilding øvelser, som vi har et kæmpe katalog af og mere end 30 års praktisk erfaring med.

 

Vi har transportabelt grej med alt fra kæmpe-grill á la helstegt pattegris, 1 m bred wok, Weber-grill, bålsteder og alt udstyr til kokkeriet, så alle laver noget og har det sjovt sammen. Vi sørger for alle praktiske aftaler, indkøb, klargøring, professionel afvikling af arrangement og oprydning m.v.

 

Kontakt os gerne for et tilbud/oplæg - til en pris, som du bliver positivt overrasket over. Vi samler nemlig på glade kunder.

Sjove og aktivitetsrige temadage, seminarer og workshopsFIU 2021

 

I gennem flere år har vi afviklet spændende og aktivitetsfyldte temadage, seminarer og workshops for en masse kunder overalt i landet.

 

Et godt eksempel er FIU - Frederiksbergs Idræts Union - som siden 2015 har valgt os som samarbejdspartner. De havde for nylig et event i Helsingør med overnatning og to gode dage i fantastisk vejr.

 

Udover faglige indlæg og dialog fik de 30 deltagere én på opleveren startende med golf-træning efterfulgt af cykel-skattejagt rundt i byen med forskellige poster, hvor der skukke løses en række sjove opgaver inkl. smagsprøver og festlig sang.

 

Om aftenen en dejlig middag med socialt samvær og næste dag stod den på udendørs teambuilding i de smukke omgivelser med udsigt over Øresund.

 

Vi arrangerer alt det praktiske med lokaliteter, program med aktiviteter og instruktører, konferencecenter inkl. forplejning og overnatning samt evt. transport - til særdeles konkurrencedygtige priser og høj kvalitet. Vi samler nemlig på glade kunder. 

 

Kontakt os gerne for et konkret tilbud og oplæg til jeres næste temadag.

Lederudvikling i en IT-vækstvirksomhedUmbraco logo

27.maj 2021

 

Tredje hold fra den succesfulde IT-vækstvirksomhed Umbraco starter deres intensive lederudviklingsforløb til august.

 

Det er en fortsættelse og videreudvikling af flere års stærkt samarbejde, der også omfatter 1:1 sparringsforløb med chefer, organisationsudvikling, salgssemininar, gold partner mødefacilitering, driftoptimering samt kurser i præsentations- og undervisningsteknik..

 

Umbraco, der opererer globalt med cloud baserede CMS-løsninger, har accelleret sin vækst og passerede allerede sidste år ½ mio. aktive installationer. Det betyder, at organisationen også vokser, og vækst fordrer nye mellemledere, der kan sit metier.

  

Deltagerne skal  efter et fælles kickoff på det modulopbyggede forløb over en lille halvt års tid bl.a. lære en masse på engelsk om:

 • Personlighed og lederstile
 • Operationel ledelse i praksis
 • Personligt lederskab
 • Kundeværdi
 • Kraftfuld kommunikation

- kombineret med 1:1 coaching, buddy-sparring, video og podcasts, aktuelle artikler, ledelses-grundbog, business case, præsentationer og en skriftlig hjemmeopgave.

 

Forløbet afvikles både som eksternt internat og på lokale spændende konferencelokaliteter samt i HQ og er en del af LeaderShop-modellen, som også er implementeret succesfuldt i en række andre anerkendte virksomheder som eks. Visma e-conomic og Jobindex. Her etablerer vi virksomhedens eget academy.

 

Hent A4-brochurer om:

OLTC Academy - Business leadership change program 2021

Talentudvikling af mellemledere

 

Ligesom Umbraco har vi kunden i centrum med fokus på at levere uovertruffen service og produkter, der har unik værdi, og som virker langt bedre end det sædvanlige til en særdeles konkurrencedygtig pris. Derfor er der grundlag for et meget frugtbart samarbejde i årene fremover. HR Gruppen leverer forløb til lands, vands og i luften, både i DK og i udlandet, og vi har mere end 30 års hårdt optjente ledelseserfaringer fra virkelighedens verden.

 

Lederudvikling i særklasseTeam power

 

Vi har indgået en ny aftale om et længerevarende modulopbygget lederudviklingsprogram for en rigtig god kunde. Tryk på billedet for at se en kort video med et forløb.

 

Deltagerne, der kommer fra entreprenørbranchen, skal i gennem et intensivt hands-on træningsprogram, som vi har stor erfaring og succes med i flere andre brancher også. Det er lederudvikling i særklasse.

 

Programmet er helt unikt, og deltagerne kommer bl.a. i gennem:

- teamudvikling,

- ledelse i praksis,

- personligt lederskab,

- procesledelse og

- high performance teamledelse

i samarbejde med nogen af landets dygtigste specialister. Selv byder vi ind med 30 års praktisk erfaring med uddannelse af ledere rundt omkring i verden.

 

Aktiviteterne, der alle er internat-forløb primært i vores outdoor base camp, kombineres med en skriftlig hjemmeopggave, 1:1 coaching og personlig profil, som kobles til den faglige udvikling i jobbet.

 

Resultatet er, at lederen bliver meget dygtigere til at håndtere komplekse problemstillinger, tage effektive beslutninger under pres og tilsikre eksekvering således, at strategien opfyldes og målene nås. Samtidig har uddannelsen en varig positiv og markant effekt på den måde, som lederen agerer i sit liv.

 

Lederen lærer bevidst at aktivere sine bedste ressourcer og indre beredskab, når omstændighederne fordrer det. Det betyder. at lederen altid leverer det bedste som en naturlig måde at fungere på - lige meget hvilke begrænsninger og omstændigheder, som er omkring teamet. 

 

Kontakt os her eller ring på 2344 8765, hvis du vil høre mere om hands-on ledertræning, der virker i praksis og til en særdeles konkurrence dygtig pris.

KONKURRENCE med fede præmier for i alt 25.000 kr.!Flyvetur tipi konkurrence

 

VINDERNE af flg. præmier er fundet og har fået direkte besked. Tak til alle, der deltog, og til lykke til vinderne !

 

 • 1 * Tipi-dag med din ledergruppen el. dit team i vores base camp (samlet værdi 9.000 kr. ex. moms)
 • 3 * Flyvetur med din helt egen privatpilot i vores eget fly (samlet værdi 6.000 kr. ex. moms)
 • 10 * Sports-/rejsetaske i lækker kvalitet m/ OLTC-logo (samlet værdi 5.000 kr. ex. moms) 

 

Maj måned er fantastisk, når det flotte rød-hvide Dannebrog vejrer over landskabet, der er dækket med gule rapsmarker og den lysegrønne bøg, som spejler sin top i et azurblåt hav.

 

Du kan nu helt gratis få én af de helt store oplevelser og se det hele på én gang - enten fra luften el. i vores base camp..Desuden kan du vinde en fed sports-/rejsetaske. Men skynd dig; konkurrencen løber kun i 10 dage !

 

Konkurrencen går ud på at Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., hvor du svarer på, hvilke tre kursus-titler, der ligger i vores internationale OLTC Academy lederudvikling (Business Leadership Change Program 2020).

 

Tip: Svaret finder du via et link på forsiden..

 

Held og lykke !

 

 

Vilkår:

 • Konkurrencen, der løber i perioden 01-10/MAJ/2020, er forbeholdt ledende medarbejdere i virksomheder og organisationer med min. 50 ansatte.
 • Ovenstående øverste to præmier / arrangementer afvikles inden 30/JUNI/2020 efrer nærmere aftale på en hverdag.
 • Tipi-dagen planlægges og afvikles fleksibelt af vinderen selv med dennes eget program i vores base camp på Stevns kl. 09-15 inkl. let udendørs frokostbuffet, skovafgift, brænde og oprydning samt et par sjove konkurrencer for op til 8 prs.
 • Flyveturen (3 stk.) foregår fra Roskilde Lufthavn med vores eget fly, Piper Dakota OY-LTC med ca. 30-40 min. airborne-tid i øvrigt afhængigt af vejrlig og lufthavnsforhold. Der skal afsættes ca. 1½ t. pr. tur.
 • Sports-/resetaskerne leveres el. sendes hurtigst muligt i h.t. leverandørens leverings- og transporttid.
 • Vinderne trækkes umiddelbaft efter konkurrencens udløb og får direkte besked.
 • Vi forbeholder os ret til at offentligtgøre vinderne i markedsføringsøjemed.
 • Konkurrencen er ikke købsbetinget og ikke associeret med el. finansieret af nogen sociale medier.

Umbraco udvikler sit lederberedskabUmbraco logo

19.marts 2020

 

Vi har i år fået opgaven med at videreudvikle og afvikle et virkelig ambitiøst lederudviklingsforløb for Umbraco, der passer til de aktuelle omstændigheder og udfordringer.

 

Det bygger videre på de seneste års samarbejde, der også omfatter bl.a. ledercoaching, organisationsudvikling, salgssemininar, driftoptimering samt kurser i præsentations- og undervisningsteknik..

 

Umbraco, der leverer cloud baserede CMS-løsninger, manøvrerer fortsat professionelt i gennem de aktuelle svære globale omstændigheder, og fortsætter sin vækst nu med mere end ½ mio. aktive installationer. Det betyder, at organisationen også vokser, og vækst fordrer nye mellemledere, der kan sit metier.

  

Deltagerne på det modulopbyggede forløb skal bl.a. lære en masse på engelsk om:

 •  JTI og mentale præferencer
 • Kommunikation og distanceledelse
 • Personligt lederskab; måden vi leder os selv på i vores liv og i relation til andre
 • Ledelse i praksis, et outdoor-baseret internat-træningsophold i vores egen base camp på Stevns

- kombineret med 1:1 coaching, buddy-sparring, skriftlig hjemmeopgave og lektier.

 

Forløbet er en del af LeaderShop-modellen, som også er implementeret succesfuldt i en række andre anerkendte virksomheder som eks. Visma e-conomic og Jobindex. Her etablerer vi virksomhedens eget academy.

 

Udover vi denne gang afvikler flere moduler online, kan det ske til lands, til vands og i luften, både i DK og i udlandet som en del af HR Gruppen, der har mere end 25 års hårdt optjente ledelseserfaringer fra virkelighedens verden.

 

Ligesom Umbraco har vi kunden i centrum med fokus på at levere uovertruffen service og produkter, der har unik værdi, og som virker langt bedre end det sædvanlige til en særdeles konkurrencedygtig pris. Derfor er der grundlag for et meget frugtbart samarbejde i årene fremover..

 

48 t. anderledes outdoor kursusOutdoor kursus OLTC

 

Fre. 17.april - søn. 19.april afhiolder vi et anderledes, lærerigt og spændende outdoor kursus i skovområdet tæt på Vig og Sejerøbugten.

 

Pba. 30 års erfaring under selv de mest ekstreme vilkår rundt omkring i verden, får du her gn. action learning, kammeratlig bonding og fælles naturoplevelser suveræn træning i simpel "bush craft" og metoder til udvikling af dit personlige lederskab.

 

Aktiviteter::

 • Etablering af lejr, shelter / bivuak.
 • Kort- og kompaslære (navigation, også i mørke).
 • Fysisk strabads-tur; vandring i natur med rygsæk.
 • Bål-lære og simpel mad over bål.
 • ”Hemmelige” aktiviteter i naturen som eks. konstruktionsopgaver som team-samarbejde.
 • Sjove øvelser og små konkurrencer med vigtige præmier.
 • Skov cirkel-træning (fysiske øvelser).
 • Basic førstehjælps-teknik.
 • Kamp-teknikker (selvforsvar).
 • Mental træning / overskudsmentalitet. Hvordan spiller man hinanden gode under pres ?...
 • Personligt lederskab; måden vi leder os selv i vores liv (værktøjer, metoder og plan).

 

Mere praktisk info ang. udstyr / pakkeliste, forplejning / drikke, lokation, nærmere tidspunkt og pris m.v. får du ved at Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. el. ringe på 23448765.