• Cronquist Consult
 • Cronquist Consult
 • Cronquist Consult
 • Cronquist Consult
 • Cronquist Consult
 • Cronquist Consult
 • Cronquist Consult
 • Cronquist Consult
 • Cronquist Consult
 • Cronquist Consult
 • Cronquist Consult
 • Cronquist Consult
 • Cronquist Consult
 • Cronquist Consult
 • Cronquist Consult
Previous Next

Airborne 2018

Nyorientering 2024

 

Kære kunder, samarbejdspartnere og netværk !

 

Vi hjælper vores kunder til at holde kursen og levere resultater på højeste niveau. 2023 blev derfor igen et år med en hel del nye kunder og projekter. Velkommen til bl.a. Twoday A/S, PartnerService A/S, NKEL konsortiet, Mønthuset og Vordingborg Kommune.

 

Også mange gode loyale kunder som eks. Umbraco, Frederiksberg Idræts Union, Dagrofa og Inspari har vi samarbejdet med i årets løb om mange spændende og ret alsidige opgaver.

 

Med nu 35 års praktisk erfaring i f.t. organisations- og forretningsudvikling favner vi bredt og har i år bl.a. leveret:

 • Modulopbyggede og intensive læringsforløb for nye mellemledere i IT-branchen. Én af vores eftertragtede kernekompetencer.
 • Graduate program / moduler for en succesfuld, stor international IT-virksomhed med 38 deltagere.
 • Internat temadage med nye aktiviteter og underholdning for 30 prs. Vi faciliteter alt logistik og indhold.
 • 1:1 salgstræning og coaching on-site el. online i entreprenør- og IT-brancherne for flere mellemledere.
 • Strategi- og lederseminar i servicebranchen for 20 deltagere inkl. hyggelig mad-teambuilding og overnatning,
 • Rådgvining og sparring i landsdækkende, store partnerskabsprojekter på C-level.
 • Outdoor high performance teambuilding med sjove og lærerige opgaver for hundrevis af deltagere i bl.a. FMCG-branchen og omsorgssektoren.
 • Instruktionsvideoer i f.m. effektiv oplæringsforløb for mandskab i infranetbranchen.
 • Inspirations-indlæg omkring sundhed for 50 deltagere.
 • Aktivitetsrig teenager teambuilding for 65 deltagere og træning af hjælpeinstruktører.
 • Opbygning og lancering af nyskabende stresshåndterings-koncept og træning.

 

Bæredygtighed og employee value propositions som en del af branding-strategier er igen på måltavlen og fylder en del hos vores kunder, så de opgaver har vi også løst rundt omkring. Vil du vide mere om ovenstående el. disse emner, så ret endelig kontakt.

  

Yderligere inspiration fra et udvalg af leverede opgaver leveret over alt i Europa, året rundt, og til lands, vands og i luften finder du nedenfor. Erfaringerne er opbygget pba. mange års praktisk ledelsesvirke i både erhverslivet og udlandet under særligt krævende omstændigheder, hvor der er opnået bemærkelsesværdige og prisbelønnede resultater:

  

Du kan læse mere om det hele i 50+ artikler på LinkedIn, som du kan du finde her.

 

Udover aktiviteter i DK, gik turene i årets løb til Kroatien, et par gange i Bosnien, Grækenland, Tjekkiet og Italien. Om lidt får de østrigske alper besøg af OLTC.

 

Tak til alle vores kunder for det gode samarbejde, og vi ønsker alle der har været med på og en del af rejsen i år en rigtig glædelig jul og et lykkebringende godt nytår, og husk: The sky is NOT the limit - it's a wonderful playground !

 

Mads Cronquist

adm.dir.

Cronquist Consult, Outfitterkompagniet, OLTC - en del af HR Gruppen Holding Aps.

organisations- og forretningsudviklingFuld fart på sæsonen !

Organisations- og forretningsudvikling

 

Sommerferien er for de fleste ved at være overstået - og hverdag melder sig igen; back to business. Således også her hos os i HR Gruppen Aps.

 

Vi har haft forrygende travlt den forgange uge, hvor en alsidig vifte af aktiviteter bl.a. har omfattet:

 • Teenager teambuilding for 60 elever i de nye 10.kl. sammen med 6 lynuddannede hjælpeinstruktører / lærere i Høje Taastrup.
 • Planlægning af nyt graduate program for knap 40 deltagere i en stor IT-vækstvirksomhed i København.
 • Kick off og 1:1's med 4.hold på vores modulopbyggede og intensive lederudviklingsforløb i Odense.
 • Internat team-event / temadage for 30 deltagere i Nykøbing F.
 • Indgåelse af aftale om strategi- og lederseminar med en ny spændende kunde inden for facility service.

 

Der er en del mere under opsejling inden for vores spidskompetence organisations- og forretningsudvikling, som vi har mere end 30 års praktisk erfaring og excellente resultater inden for sammen med vores mange kunder.

 

Har du lyst til at høre mere og se, om vi kan matche dit behov, så kontakt os gerne for et uforpligtende møde. Vi dækker hele landet og har også aktiviteter i udlandet - til lands, vands og i luften.

Cockpit 202320221213 104621

 

Kære kunder, samarbejdspartnere og netværk !

 

2022 blev et år med en hel del nye kunder som Visma Dataløn, Toldstyrelsen, Ressourcehuset, Inspari og Comcores. Velkommen til !

 

Også mange gode loyale kunder som Christiansen & Essenbæk, Umbraco, Frederiksberg Idræts Union, Visma e-conomic og Nordkysten har vi samarbejdet med i årets løb om mange spændende og ret alsidige opgaver.

 

Bæredygtighed og employee value propositions som en del af branding-strategier er igen på måltavlen og fylder en del hos vores kunder, så de opgaver har vi også løst rundt omkring. Vil du vide mere om disse emner, så ret endelig kontakt.

 

2023 cockpittet hjælper vores kunder til at holde kursen og levere resultater på højeste niveau.

 

Vi fortsætter således med at levere vores helt unikke og effektive modulopbyggede lederudviklingsforløb, strategiseminarer, outdoor teambuilding med high performance teams, filmproduktion og en masse 1:1 coaching i det nye år.

 

Her finder du konkret inspiration fra et udvalg af leverede opgaver baseret på vores kernekompetencer. Det leveres over alt i Europa, året rundt, og til lands, vands og i luften.

 

Det gode, praktiske erfaringer er opbygget pba. mere end 30 års praktisk ledelsesvirke i både erhverslivet og udlandet under særligt krævende omstændigheder, hvor der er opnået bemærkelsesværdige og prisbelønnede resultater:

 

Vi har vores egen base camp i DK og tager ud i verden, hvor kunderne har behov for os. Vi laver modulopbyggede lederudviklingsforløb for en del virksomheders mellemledere eks. entreprenør-, IT- og medicovirksomheder, på dansk og engelsk. Vi træner både formænd i basale ledelsesmæssige håndgreb, der virker i virkeligheden og sparrer med direktionen omkring forretningsudvikling og strategi.

 

I 2022 bød opgaverne derudover bl.a. på:

 • "Mads & Monopolet" ledelsesdilemmaer.
 • Hands-on internatkursus for nyetabeleret ledergruppe.
 • Outdoor teamudvikling for to sammensmeltede afdelinger.
 • Kulturudviklings-projekter.
 • Strategi-design workshops.

- både hos kunden og som ekstern konference på spændende lokationer med sjove og lærerige aktiviteter. Vi elsker at lave noget nyt og udfordrende hver gang. 

 

OLTC blev også officel sponsor for det danske ski-talent Casper Dyrbye, der deltog og nåede sit mål om top-30 placering til vinter-OL i Beijing. Fantastisk godt løbet. En artikel om dette blandt de 50 stk., som er publiceret det sidste års tid kan du finde her.

 

"Anholt kogebogen - kærlighed og havvand" sælger stadig, og det var med slet ydmyghed og en vis portion stolthed, at jeg i sommers modtog et brev med en personlig takkehilsen fra H.M. Dronningen som tak for bogen, som hun modtog ved hendes besøg på øen i juni. Det er også en kæmpe fornøjelse selv at flyve til Anholt jævnligt i Piper Dakotaen, der er opgraderet med avionics, så pilot-videreuddannelsen med instrument-rating kan komme på plads her i starten af det nye år.

 

Turene gik i årets løb til vidunderlige Grækenland, Østrig, Spanien, Gibraltar og Holland. Målet hen omkring sommeren er at lande Dakotaen i Bosnien.

 

Tak til alle vores kunder for det gode samarbejde, og vi ønsker alle der har været med på og en del af rejsen i år en rigtig glædelig jul og et lykkebringende godt nytår, og husk: The sky is NOT the limit - it's a wonderful playground !

 

Mads Cronquist

adm.dir.

Cronquist Consult, Outfitterkompagniet, OLTC - en del af HR Gruppen Holding Aps.

Kraftfuld kommunikationYdelser STAK

 

Du skal op på scenen foran 500 forventningsfulde tilhørere i salen. Hjertet sidder oppe i halsen, sveden hagler af dig og vejrtrækningen er forceret. Hjææææææælp !...

 

Det kan også være, at du skal pitche en brilliant ide til direktionen. Fremlægge et kompliceret projekt for en vigtig kunde. Formidle opgaver til dit team på stand-up mandag morgen. Køre et online onboarding program for nye kolleger. Holde en svær samtale.

 

Mekanismerne i kroppen er typisk de samme. Indtil du lærer at finde ro, trække på en masse gode teknikker og connecte med dit publikum; hundredevis eller måske bare et andet menneske.

 

Der er masser af situationer, hvor vi i dagligdagen på jobbet har brug for veludviklede kommunikations-muskler, og de kan heldigvis trænes hos os på en super effektiv måde, så det virker i praksis.

 

De næste par dage afvikler vi 5. og sidste modul på Umbracos lederuddannelse. 12 dybt engagerede deltagere får sig én på opleveren og læringskontoen, når vi træner formidlingens svære kunst, så resultatet bliver kraftfuld kommunikation over for ethvert publikum, mødedeltager, kollega el. kunde.

 

Du kan læse her mere om denne unikke og spændende lederuddannelse til en særdeles konkurrencedygtig pris, som bunder i mere end 30 års erfaring inden for både teamudvikling, lederuddannelser og strategi-workshops med tusindvis af deltagere - hele året rundt, overalt i Europa, til lands, vands og i luften.

 

- - - - - 

Er du mere interesseret i et interaktivt oplæg el. foredrag om et specifikt emne, så check siden her.

 

PS: Billedet t.h. er fra on-site træning af betonbisser i vores egen opfindelse "skurvogns-yoga". Lyder gak-gak, men ikke desto mindre indgik det i et længerevarende kompetenceudviklings-projekt "Trivsel - 360 grader" og udløste både ArbejdsmiljøPrisen og Børsens Communication Award. Det kan du læse og se mere om i vores bog "Lederens inspirationsguide" (gratis e-bog). Du kan også bare se en 5 min. projektfilm eller prøve den interaktive præsentation "Plysmågen".

"Saga" - Ørkenvej 3 på AnholtSaga

Lej 1.salen med egen indgang og have, plads til 4 voksne / børn 

 

Saga, et hyggeligt og traditionelt helårshus midt i byen og opkaldt efter morbror Svends kutter på Anholt, lejes ud (1.salen / lejlighed) til søde og rolige voksne mennesker / børn. Det har været i familiens eje siden det blev bygget i 1956.

 

 • Egen indgang, aflukket entre med trappe til 1.sal, hvor værelserne er.
 • Køkken m/ 4 kogeplader, køleskab, micro-ovn, opvaskemaskine, kaffemaskine, te-kedel, service, køk.redskaber, gryder og viskestykker m.v.
 • Toilet og bad (bag trappe i entre, stueetage),
 • Stue og soverum (kombi) m/ dobbeltseng, sofa og bord/stole (spiseplads) + ældre TV. 
 • Gæsteværelse / ektra soveværelse med to enkeltsenge (kan evt. laves til dob.seng).
 • Adgang til stor have ud mod Ørkenvej med bord/bænke-sæt og grill.
 • Tryk på Saga-billedet t.h. for at se flere billeder samt her...

   

Ledige uger / dage p.t. (2024) - samt priser:

 • Uge 16 - uge 18: 4.300 kr./uge el. 665 kr./dag.
 • Uge 19: Ledigt lør. 4.maj til tors. 9.maj, 665 kr./dag. Udlejet Kr.Him.fart ferien tors. 10.- søn. 12.maj, pris 815 kr./dag). Ugepris normalt 5.380 kr.
 • Uge 20/21: Ledigt fra søn. 12.maj - fre. 17.maj: 815 kr./dag. MÅSKE udlejet i Pinsen fre. 17 - man. 20.maj  (850/dag).
 • Uge 21 fom. man. 20.maj: 815 kr./dag.
 • Uge 22 - 24: 5.380 kr./uge el. 850 kr./dag.
 • Uge 25 (15.-22.juni): 6.400 kr./uge el. 975 kr. / dag.
 • Uge 26 (22.juni - 29.juni): 6.675 kr./uge el. 1.025 kr./dag.
 • Uge 27 (29.juni - 06.juli): 7.175 kr./uge el. 1.125 kr./dag. MÅSKE UDLEJET.
 • Uge 28 (06.juli - 13.juli): 7.750 kr./uge (lejes kun ud hel uge). MÅSKE UDLEJET.
 • Uge 29 (13.-20.juli): 8.500 kr./uge (lejes kun ud hel uge). MÅSKE UDLEJET.
 • Uge 30 (20.-27.juli): 8.500 kr./uge (lejes kun ud hel uge). MÅSKE UDLEJET.
 • Uge 31: (27.juli - 03.aug.): 7.750 kr./uge el. 1.225 kr./dag.
 • Uge 32: 6.500 kr./uge el. 1.025 kr. / dag.
 • Uge 33: 6.250 kr./uge el. 975 / dag.
 • Uge 34: 6.000 kr./uge el. 925 / dag.
 • Uge 35: 5.500 kr./uge el. 875 kr./dag.
 • Uge 36 - 41: 5.380 kr./uge el. 850 kr./dag.
 • Uge 42: MÅSKE udlejet - ellers 6.750/uge el. 1.075 kr./dag. 
 • Uge 43 - 48: 4.400 kr./uge el. 685 kr./dag.

 

Ved reservation skriv lige hvem I er, alder m.v., og hvor mange I er.

 

Juli måned bruger vi ofte hele huset selv, og 1.salen kan sjældent lejes. Det samme ofte i Påske og efterårsferien el. nogen af de andre mindre højtider som Kr.Him.fart, St.bededag og Pinse - men spørg gerne. Huset lukkes af for vinterhalvåret.

  

Gratis internet (5G trådløst). 

 

Forbrug - vand og strøm: Tillægges ovenstående m/ 30 kr./prs./dag.

 

Rengøring: Lejer står selv for slutrengøring (støvsugning, aftørring, opvask, bad/toilet m.v.).

 

Medbring selv: Sengelinned, håndklæder, toiletpapir, køkkenrulle m.v.

 

Cykler: En del ældre Anholt-cykler kan lejes for 30 kr./dag/prs.

 

Rygning og husdyr er ikke tilladt. Ro kl. 23 - 07.

 

Reservation og betaling: Reservation gælder, når ikke-refunderbart depositum er modtaget, typisk 25%, og resten inkl. forventet forbrug i f.t. antal prs. betales 7 dage før ankomst via MobPay. Se nr. nederst.

 

Adgang: Fra 1.lejedag kl. 15 til sidste lejedag kl.10. Udlejning er primært v/ ugebasis lør.-lør., hvilket vi foretrækker.

 

Transport: Vi flyver selv i egen flyver fra Roskilde lufthavn, så måske er du heldig at kunne komme med. Ellers AirTaxi, Anholt færgen el. sejlbåd - check gerne FB-siden Anholt samkørsel, -sejllads og flyvning.

 

Kontakt: Mads Cronquist, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. / 2344 8765.

OLTC sponsorerer OL-deltager Casper DyrbyeCasper Dyrbye OL OLTC

01. feb. 2022

 

Som den eneste danske alpine skiløber har Dansk Idrætsforbund udtaget Casper Dyrbye til Vinter-OL i Beijing, der begynder 4.februar.

 

Der er ingen tvivl om, at Casper er en meget talentfuld alpin skiløber. En mangeårig dedikeret arbejdsindsats har nu bragt ham til deltagelse i Vinter-OL for 2.gang med endnu mere erfaring.

 

Vi har indgået en aftale om at støtte Casper gennem et sponsorat, fordi han på fortrinlig vis repræsenterer dét, som er OLTC's kernekompetence: Udvikling af og træning i high performance hos individer, teams og ledere.

 

Trods sin unge alder på 26 år, har Casper løbet på ski og trænet i mere end 20 år. OL er det største, man som skiløber kan opnå, hvor hele kloden følger med i de 17 dage, som legene varer. Til VM sidste år blev Casper nr. 26 og har derfor et ambitiøst mål om at placere sig i Top 30 til dette OL.

 

Onsdag d. 16.februar tidligt om morgenen afvikles mændenes slalomkonkurrence i National Alpine Ski Centre i Yanqing ca. 100 k fra Beijing, hvor Casper og hans træner også vil opholde sig under legene,

 

OLTC logo instructor grey cc

 

 

Outdoor Leadership Training Center indgår sammen med teambuilding-virksomheden Outfitter Kompagniet og konsulentforretningen Cronquist Consult Aps. i HR Gruppen, hvor vi repræsenterer mere end 30 års praktisk erfaring og bemærkelsesværdige succeser i erhvervslivet og under særligt krævende omstændigheder i både DK og udlandet sammen med vores kunder - til lands, vands og i luften.

 

 

 

OLTC talentudvikling (A4 .pdf brochure 2,5 MB)

 

OLTC Academy (A4 .pdf. brochure 1,9 MB)

Ledelse i nye højderCronquist_Dakota

 

Kære kunder, samarbejdspartnere og netværk !

 

2021 blev et år med nyt momentum og nye kunder som AP Møller Mærsk, Dagrofa IT og Novozymes. Velkommen til !

 

2022 byder på flere opgaver med seminarer omkring strategiudvikling, outdoor teambuilding for flere hundrede deltagere og kursusforløb med intens ledertræning samt 1:1 coaching.

 

Her finder du konkret inspiration fra et udvalg af leverede opgaver baseret på vores kernekompetencer over alt i Europa, året rundt, og til lands, vands og i luften.

 

Det er baseret på mere end 30 års praktisk ledelseserfaring i både erhverslivet og udlandet under særligt krævende omstændigheder:

 

Vi har vores egen base camp i DK og tager ud i verden, hvor kunderne har behov for os. Vi laver modulopbyggede lederudviklingsforløb for en del virksomheders mellemledere eks. entreprenør-, IT- og medicovirksomheder, på dansk og engelsk. Vi træner både formænd i basale ledelsesmæssige håndgreb, der virker i virkeligheden og sparrer med direktionen omkring forretningsudvikling og strategi.

 

I 2021 bød opgaverne derudover bl.a. på:

 • internat temadage,
 • CMO-netværksarrangement,
 • opbygning af en HR-afdeling,
 • foredrag og inspirationsdage,
 • outdoor teambuilding med mad over bål, og
 • company days

- både hos kunden og som ekstern konference på spændende lokationer med sjove og lærerige aktiviteter. Vi elsker at lave noget nyt og udfordrende hver gang. 

 

Det blev også året, hvor "Anholt kogebogen - kærlighed og havvand" blev udgivet og 1.oplag solgt henover sommeren. Det er en ø med særlig plads i hjertet, og som vi flyver til i vores egen flyver mere end 20 gange om året, ligesom vi har fløjet til destinationer i både Tyskland, Norge og Sverige flere gange.

 

Turene gik endnu engang til Grækenland, Frankrig og Spanien. Næste år lægger vi Østrig oven i og med den nye forventede instrumentrettighed er målet at lande Dakotaen i Bosnien.

 

Tak til alle vores kunder for det gode samarbejde, og vi ønsker alle der har været med på og en del af rejsen i år en rigtig glædelig jul og et lykkebringende godt nytår !

 

Mads Cronquist

adm.dir.

Cronquist Consult, Outfitterkompagniet, OLTC - en del af HR Gruppen Holding Aps.

 

Ledelse når det brænder påLedelse brand

- hvad skaber en god leder under pres ?

 

Der findes meget at vælge i mellem på hylderne, når det handler om lederuddannelse, lederkurser, ledertræning eller bare slet og ret ledelse i praksis.

 

Hos os er der ingen hyldevarer. Vi designer hvert unikke forløb til hver kunde pba. deltagerforudsætninger og målsætninger, så den sidder lige i skabet.

 

Det er praktisk orienteret, og det virker i praksis, når det gælder. Deltagerne siger, at det er det bedste lederkursus, som de nogensinde har været på.

 

Som de eneste i landet tilbyder vi - pba. en baggrund inden for dette - ledelsestræning i helt særlige omgivelser og med prof. instruktører: Du kan se en lille film om et godt eksempel på dette ved at trykke på billedet t.h.

 

Det er fra et forløb med en kunde, som vi har arbejdet sammen med i 10 år og også i år har lavet et modulopbygget kursusforløb for mellemledere.

 

Med 30 års praktisk ledelseserfaring i bagagen har vi et solidt fundament for at hjælpe både nye mellemledere og erfarne chefer med at blive endnu bedre - i så forskellige brancher som IT, entreprenører, medico og den finansielle sektor. 

 

Også i år har vi lavet modulopbyggede forløb for flere kunder. Det giver den enkelte deltager langt større selvindsigt og personlig udvikling, konkrete ledelsesværktøjer, der kan anvendes i praksis samt en langt dybere kunde- og forretningsforståelse.

 

Virksomhederne har ligeledes fået et stort udbytte i form af en stærkere innovationskapacitet og nogle ledere, det kan håndtere alle situationer under pres. Det betyder, at lederen stadig bevarer roen og kommer i mål med sit team.

 

Kontakt os for sparring og et konkret oplæg, der matcher dit behov til en særdeles konkurrencedygtig pris og absolut topkvalitet.

Teambuilding - hvor som helstTeambuilding anywhere small

- indendørs, udendørs, over hele landet el. udlandet, til lands, vands og i luften ! 

 

Der har været travlt i Outfitterkompagniet efter sommeren med besøg af flere kunder i vores base camp med tipien lige ved havet, ligesom vi har haft store arrangementer flere andre steder rundt omkring i landet på forskellige konferencehoteller og udeområder. 

 

Teambuilding har ikke noget med vandballoner, toiletræs eller hula-hop ringe at gøre. Det er sikkert meget sjovt og hører til en polterabend el.lign.

 

I Outfitterkompagniet laver den ægte slags og kender historien om oprindelsen: Hvor hvert individ tjener en fælles større sag og ikke giver op, selv når kursen udover pludselig ikke stemmer overens med den barske virkelighed. 

 

Hos os får du større selvindsigt, lærer at spille gode kompetencer konstruktivt ind i øvelserne og dialogen - og måske opdager ukendte ressourcer både hos sig selv og de andre på holdet.

 

Nogen kalder det for en fancy "virksomhedssimulator" for at prøve at lave koblingen til hverdagen. Det virker, hvis instruktørerne vel at mærke selv har en vis portion indsigt i den konkrete virksomhedskultur og solid ledelseserfaring fra omstændigheder, der ikke altid har været lige sjove. Ellers bliver det hurtigt lidt søgt; et fantasi-foster. Det dur ikke.

 

Vi samler på glade kunder, der siger, at det er noget af det bedset teambuilding, som de nogensinde har oplevet. Noget, der rykker.

 

Kontakt os for sparring og et konkret oplæg til dit næste arrangement. Vi kommer hvor som helst!

StrategiseminarStrategiseminar small

- hvor skal vi tage hen sammen næste gang ?...

 

Vi kender det godt. Du skal finde et fedt sted til ledergruppen, når der skal være det årlige strategiseminar /-workshop. Det kan vi hjælpe dig med at arrangere.

 

Hvor end i DK el. udlandet I vil hen, så har vi rigtige mange gode steder, som vi kender rigtig godt med mange lokale kontakter. Tryk på billedet her t.h. for at se et udvalg.

 

Det gælder både transport, overnatning og mødefaciliteter, forplejning, ekskursioner, indlæg og spændende aktiviteter, der kan danne rammen om jeres næste faglige arrangement.

 

De gode, "hemmelige" steder i DK, hvor I kan være i fred, nyde naturen og blive forkælet. Eller hvad med en tur til Kreta i efteråret, Frankrig i foråret, Sverige om sommeren eller måske Østrig om vinteren?

 

Vi kan også som specialister i forretningsmæssig strategidesign og 30 års erfaring hjælpe med at facilitere selve processen.

 

Kontakt os for sparring og et konkret oplæg til jeres næste arrangement.

Mad-teambuildingOutdoor mad teambuilding2

 

I samarbejde med kunderne har vi i Outfitterkompagniet i gennem mange år lavet hyggelig og sjov mad-teambuilding som en del af et spændende arrangement, som eks. temadage, workshops el. seminarer.

 

For nylig havde vi 50 prs. fra en afdeling i en af landets største medico-virksomheder på besøg til en dejlig solskinsdag i det fri fra kl. 13-21.

 

Menuen stod på plankelaks m/ urtecreme og lime, BBQ ribeye fra fritgående kvæg i Sydamerika m/ råstegte rodfrugter, ajvar og madbrød samt en lækker salat - til dessert frugt med råcreme.

 

Antallet af gæster er således typisk fra 6 prs. og opefter, og det kan vare alt fra nogle timer til flere dage med overnatning.

 

Konceptet kommer i flere varianter, både det rene outdoor eventyr med mad over bål, eks, i vores tipi el. omkring sheltre, i en semi-udendørs udgave med en hytte á la spejder-manér, en lejet prof. lokalitet á la kokkeskole med et specielt tema el. storkøkken i byen med spiseplads og service.

 

En god ide er at kombinere madlavningen med klassisk teambuilding øvelser, som vi har et kæmpe katalog af og mere end 30 års praktisk erfaring med.

 

Vi har transportabelt grej med alt fra kæmpe-grill á la helstegt pattegris, 1 m bred wok, Weber-grill, bålsteder og alt udstyr til kokkeriet, så alle laver noget og har det sjovt sammen. Vi sørger for alle praktiske aftaler, indkøb, klargøring, professionel afvikling af arrangement og oprydning m.v.

 

Kontakt os gerne for et tilbud/oplæg - til en pris, som du bliver positivt overrasket over. Vi samler nemlig på glade kunder.