• Cronquist Consult
 • Cronquist Consult
 • Cronquist Consult
 • Cronquist Consult
 • Cronquist Consult
 • Cronquist Consult
 • Cronquist Consult
 • Cronquist Consult
 • Cronquist Consult
 • Cronquist Consult
 • Cronquist Consult
 • Cronquist Consult
 • Cronquist Consult
 • Cronquist Consult
 • Cronquist Consult
Previous Next

Luft under vingerne !Cronquist fly 2017 leadershipelevation

22.dec. 2017

 

2017 blev igen et år med nye højder og vækst på flere fronter. Nye spændende kunder som Thermo Fisher, Ageras, Nordkysten, Umbraco, Arkil og Region Sjælland kom til, og det er vi glade og meget taknemmelige for.

 

Kundeopgaverne ligger inden for den ret store spændvidde, som vi efterhånden har opbygget i HR Gruppen Aps. gennem mange år med konsulentvirksomheden Cronquist Consult, teambuilding-firmaet Outfitter Kompagniet og OLTC, der leverer hardcore ledertræning overalt i DK og udlandet - til lands, vands og i luften.

 

Udover design af og træning i strategieksekvering for chefer og direktioner, outdoor kurser og modulopbyggede lederudviklingsforløb i flere store IT-, medico-, produktions- og entreprenørvirksomheder, så lancerer vi i 2018 konceptet "Leadership Elevation" - og det kan du godt glæde dig til !

 

2017 har handlet rigtig meget om professionel rådgivning af direktioner hos vores kunder; om succesfulde kulturforandringer, kilden til innovation og strategieksekvering. Derudover har særligt efteråret været fyldt godt op med mellemlederuddannelser, coaching og undervisning.

 

2018 rummer igen en "jungletur" og ekspedition til Bosnien med hård ledertræning i eksekvering i fire døgn. Det skyldes ikke mindst én af vores særdeles gode kunder, som efter mange års tæt samarbejde igen har investeret massivt i lederudvikling; denne gang 20 moduler fordelt på to hold helt frem til ultimo 2019. Samlet set betyder det, at vi i ordretilgang slår vores hidtil bedste år med hele 75% omsætningsvækst.

 

Det er også virkelig glædelig at se den spredningseffekt, som sker pba. tidligere lederudviklingsforløb i en virksomhed, hvor en leder avancerer og får job i en ny virksomhed - hvorefter vi bliver kontaktet og starter nye forløb op dér. Så 2017 har været rigtig travlt, og det slider jo lidt på alt grejet; i sommers skiftede vi derfor den gamle VW Transporter ud med en næsten ny Mercedes Vito 4x4, købt og betalt - leasing er lidt for moderne.

 

Ind i mellem er der dog også lidt skår i glæden, når platugler lancerer farverig "teambuilding" med koncepter tyvstjålet og kopieret på et dybt uprofessionelt grundlag eller modtager vederlag for en ydelse, som ikke leveres. Til alt held har vi jo domstole til den slags, og det har da også virket.

 

Heldigvis hersker der lige meget hvad overskudsmentalitet i butikken her, og i 2017 er det visonære projekt "Fremtidens lederberedskab" afsluttet og evalueret meget tilfredsstillende for 32 unge, der over de sidste to år har gennemgået alverdens prøvelser i både DK og udlandet med et sponsorat herfra på 300.000 DKK og 1.600 gratis projektledertimer. En investering i de kommende ledere, som skal udvikle et endnu bedre velfærdssamfund for færre eller måske endda nul kroner.

 

Det blev også til et par bestyrelsesposter, et par andre sposorater for to unge, dygtige kvinder i hhv. DK og Moskva, og så havde vi jo i anledningen af virksomhedens "kobberbryllup" to meget store konkurrencer til en samlet værdi på over 50.000 DKK, hvor vi bl.a. tog nogle af vinderne med OLTC til Østrig på en spændende alpe-træningstur, en eksklusiv middag med koncert i Tivoli, en flyvetur t/r Anholt med middag og B&B-overnatning - og snart skal vi have en kunde med op i de højere luftlag.

 

Sidstnævnte skyldes nemlig, at jeg i august påbegyndte uddannelse til pilot og for nylig bestod en krævende teoriprøve. Hen over vinteren står den på radiocertifikat og mere flyvning, ligesom der forhandles om overtagelse af egen flyvemaskine, så vi kan få luft under egne vinger i det nye år.

 

Fire ture til alperne på ski blev det til i år, de tre arbejdsmæssigt og en enkelt privat til St.Anton, som vi også snart skal besøge igen. Vi fik også strukket ben på den nye Volvo Polestar i sommers på en hurtig og skøn tur rundt i Norditalien. I det nye år har jeg inviteret min far, der nu er blevet 75 år, med tilbage til Westendorf (hvor jeg "voksede op" om vinteren) på ski i marts, og så skal Tine og jeg til Malta i maj, ligesom vi regner med den traditonsrige tur til Anholt i juli og nok Kreta til august, som vi også besøgte i år ligesom Santorini. 

 

Løbetræningen er fastholdt 3-4 gange om ugen kl. 05:30, og i år satte jeg mig for at løbe rundt om Anholt (22 km i sand) på min 46 års fødselsdag, slå min 25 år gamle 5km-rekord fra officersskolen (19:03) og samtidig kommer under 99 min. på et halvmaraton. Ale tre ting lykkedes, og nu er der 28 stk. halvmaraton i logbogen. Jeg gør det fordi, at man må tage sin egen medicin, når det handler om viljestyrke, mod og handlekraft: Do you walk the talk? Eller måske rettere: løber :-)

 

Vi ønsker dig og din familie en rigtig glædelig jul og ser frem til endnu et år med samarbejde om udvikling af mennesker og forretning. Husk: Når du opbygger tillid til dig selv ved at gå gennem ild og vand, så du lærer at stole på dig selv under selv de vanskeligste omstændigheder – så kan du som leder også med troværdighed bede andre om at stole på dig, når de skal følge dig i gennem hvad som helst. God rejse og godt nytår !

 

Mads Cronquist

Adm. direktør

HR Gruppen Aps.